Камион блъсна полицейски патрулен автомобил на магистрала Хемус край Нови пазар, съобщиха

...
Камион блъсна полицейски патрулен автомобил на магистрала Хемус край Нови пазар, съобщиха
Коментари Харесай

Камион удари патрулка на магистрала Хемус край Нови пазар

Камион блъсна полицейски патрулен автомобил на магистрала  " Хемус " край Нови пазар, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Шумен.

При случая, който е станал при 366-ия километър от аутобана в региона на село Енево, няма потърпевши.

Служителите на реда са се отзовали на сигнал за злополука. Докато патрулът от Районното ръководство в Нови пазар отработвал леко пътнотранспортно произшествие сред две коли, лидерът на идващ се тежкотоварен автомобил не видял, че има трудности на пътя, реагирал късно и ударил в задната част полицейската кола.

Тестът за алкохол на лидера на камиона е негативен. Въведена е краткотрайна организация по Автомагистрала " Хемус " в платното от Варна към София.

Осигурен е обходен маршрут през пътен възел " Невша " до път I-2 и пътен възел " Каспичан " и Автомагистрала " Хемус " в посока София и назад, в посока Варна. Трафикът се контролира от " Пътна полиция ".

Това е вторият тежък случай с патрулен автомобил на Министерство на вътрешните работи за последните 24 часа. Вчера на автомагистрала " Тракия " 74-годишен водач на лек автомобил се вряза в патрулка, която съдействала за полагане на маркировка на на 107-ия км на аутобана в посока Бургас. 36-годишен служител на реда бе превозен в клиниката по анестезиология и интензивно лекуване в университетската болница " Св. Георги " в Пловдив с черепно-мозъчна контузия. Той претърпя интервенция, само че към момента има заплаха за живота му.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР